Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan, 'Mursi hemen serbest bırakılmalı'

Erdoğan, 'Mursi hemen serbest bırakılmalı'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, 'Kahire İstanbul'un öz kardeşidir. Mısır'da darbe yapılmıştır. Tutuklanan tüm siyasetçiler serbest bırakılmalıdır' dedi.

Başbakan Erdoğan İstanbul'da Esenler-Otogar-Bağcılar-Mahmutbey-Olimpiyatköy-Başakşehir Metro Hattı'nın açılış töreninde konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde: "İstanbul'da metro hatlarının uzunluğu 708 KM'ye ulaşacak. Bu hatlarda kişi başı günlük 60 dk tasarruf sağlanacak. Ey çevreciler gelin bunu da görün. Taksim Meydanı'na çıkp nara atmakla çevreci olunmuyor. Biz zamanla yarışıyoruz. Bu millete bu yakışır. Bu gençler bizim umudumuz diyor Kılıçdaroğlu. Peki sen bu gençlere ne verdin de konuşuyorsun. 20 yıl önce Bağcılar'dan metro geçecek denilse kim inanırdı? Şimdi herşey daha güzel olacak. Bu büyük yatırımın İstanbul'a hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul bizim için aşktır, sevdadır, tutkudur. İstanbul İstanbullularındır. İstanbul burada yaşayan her bir kardeşimize emanettir. Biz İstanbul'da attığımız her adımda İstanbulluların hassasiyetini gözetiriz. Biz İstanbul'da attığımız her adımda İstanbulluların hassasiyetini gözetiriz. Azınlığın çoğunluğa dayatmalarda bulunmasına asla izin vermeyiz. Çoğunluğun taleplerini azılığa heba etmeyiz.İktidar olmak istiyorsan sandığa gelir oyunu kullanırsın. İktidar olmak istiyorsan onun yeri sandıktır.İktidar olmak istiyorsan sandığa gelir oyunu kullanırsın. İktidar olmak istiyorsan onun yeri sandıktır. Herkesin yaşam tarzı önemlidir. Herkesin yaşam tarzı bizim teminatımız altındadır. Bir yerleri işgal edersen karşında devleti bulursun. 10,5 yıldır iktidardayız. Kimin yaşam tarzına karıştık? Allah aşkına camilerimizden ne istediniz? Yanında 6 aylık bebeğiyle başıörtülü annelerimizden ne istediniz? Esnaftan ve sivil vatandaşlarımızın araçlarından ne istediniz? 200'ü aşkın araç yaktınız ve çevreyi yıktınız. Ağacın arkasına sığınıp kimin ne hesap yaptığını biliyoruz. Polise ateşli silahla saldıranı nereye koyacaksınız? Peki benim şehit olan polisimi nereye koyacaksınız? 7 ay sonra sandık gelecek. Hesabı olan buyursun. Mısır'daki gelişmeleri büyük bir kaygıyla izliyoruz. Kahire İstanbul'un öz kardeşidir. Mısır'dadarbe yapılmıştır. Darbe kimi hedef alırsa alsın kötüdür. Darbe demokrasinin ve geleceğin katilidir. 1 yıl önce seçim yapıldı. Yüzde 52 oyla Mursi seçildi. 1 yıl içinde sen bunu başaramadın diye tezgah kuruyorlar. Darbe konusunda "ama lakin" diyenler ilkesiz apoletli sivillerdir. AB çıkıp darbeyi kınayan bir açıklama yapamadı. Mısır'da tutuklanan ve gözaltına alınan tüm siyasetçiler serbest bırakılmalı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...