Kaza yapan ünlü turizmci ölümden döndü

Kaza yapan ünlü turizmci ölümden döndü

GÜNDEM Haberleri

Bodrum Güvercinlik Köyü'nde 74 yaşındaki ünlü turizmci Ünal Karadeveci'nin kullandığı otomobil ambulansla çarpıştı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Güvercinlik Köyü'nde turizmci 74 yaşındaki Ünal Karadeveci'nin kullandığı otomobil ambulansla çarpıştı. Kazada, Karadeveci, eşi ve bir kadın sağlık memuru yaralandı. Kaza, Güvercinlik Köyü Kavşağı'nda bugün akşam saatlerinde meydana geldi. Turizmci Ünal Karadeveci, eşi 68 yaşındaki Gülin Karadeveci ile İzmir'e gitmek üzere 35 KD 279 plakalı otomobille yola çıktı. Karadeveci yönetimindeki otomobil aniden 'U' dönüşü yapınca, Bodrum'dan Mumcular Beldesi'ndeki bir hastaya müdahaleye giden Oktay Yıldırım yönetimindeki 48 NC 182 plakalı ambulansla çarpıştı. Kazada, Karadeveci çifti ile ambulanstaki sağlık memuru 28 yaşındaki Nurdan Gülcan yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi ambulanstaki sağlık çalışanları yaptı. Olay yerine çağırılan ambulanslara alınan yaralılar, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sol bacağından yaralanan ve yürümekte güçlük çeken sağlık memuru Gülcan, "Sirenlerimiz açık halde ağır bir hastaya gidiyorduk, birden dönüş yapmak isteyen otomobil önümüze çıkınca çarpıştık gerisini hatırlamıyorum" dedi.
Kaza nedeniyle Bodrum- İzmir karayolu yaklaşık 20 dakika ulaşıma kapandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...