Ünlü modacıdan hükümete büyük hakaret

Ünlü modacıdan hükümete büyük hakaret

GÜNDEM Haberleri

Ünlü modacı Zeynep Tosun, twitter'da hükümeti eleştirirken haddini aştı, 'Bizi öküzler yönetiyor' diye yazıp hükümete hakaret etti.

Ünlü modacı, sosyal medyada hükümeti eleştirirken sert bir dil kullandı. Aysun Kayacı'nın "Dağdaki çoban ile benim oyum bir değil" sözlerinin ardından bu defa başta Paris Moda Haftası olmak üzere birçok büyük organizasyonda adından söz ettiren modacı Zeynep Tosun'un skandal sözleri Twitter'da yankılandı. "Herkesin oyu eşit değildir." , İnsan medeniyet görünce daha da idrak ediyor öküzlerin bizi yönettiğini." Skandal sözlere imza atan modacı Tosun, bir röportajında geçmişini şöyle anlatıyor: "İstanbul doğumluyum. Üniversitede işletme okuduktan sonra İtalya, Milano'ya,"Istituto di Marangoni"de moda tasarım okumaya gittim. Yaz kursları da aldığım aynı okulda okurken 2005 yılında yazın Türkiye'de Derishow'da staj yaptım ve İtalya'da bir senelik moda tasarım kursundan sonra aynı okulda master programına kabul edildim. Bu program boyunca illustrasyon, dijital moda, kalıp ve moda tarihi dersleri aldım. Mezun olup ilk defilemi, Temmuz 2006'da Londra'da yapar yapmaz Alberta Ferretti'den iş teklifi aldım ve Rimini'ye yerleştim. Tasarım ekibinin bir üyesi olarak hem Alberta Ferretti hem de Philosophy Di Alberta Ferretti için tasarımlar yaptım. Bir sene sonra Türkiye'ye dönmeye karar verdim ve İTKIB'in 2007 genç moda tasarımcıları yarışmasına katıldım ve 3. oldum. Bu arada Esin Maraşlıoğlu`nun Designloft adlı bir projesinde yer aldım. Bunlara ek olarak yerel bazı markalara danışmanlık yaptım. Bu projeden sonra Dice Kayek markasının tasarımcısı olan Ece Ege'nin tasarım asistanlığını 3 ay kadar yaptıktan sonra kendi markamın temellerini Ekim 2008'de attım. Şu an kişiye özel haute couture koleksiyonumun dışında, bir de pret-a-porter koleksiyonu çıkarıyorum."

nbsp;

Ünlü modacıdan hükümete büyük hakaret
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...