Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta transfer şov sürüyor

Beşiktaş'ta transfer şov sürüyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş transferde bombaları bir bir patlatıyor.

Beşiktaş transferde bombaları bir bir patlatıyor. Siyah- Beyazlılar uzun süredir peşinde olduğu Trabzonspor'un file bekçisi Tolga ve Bordo-Mavili ekiple her konuda anlaşma sağlarken, Sezer Öztürk transferini de borsaya bildirdi. Rakipleri transfer konusunda ağır davranırken, Beşiktaş'ın transfer şovu devam ediyor. Kara Kartal uzun süredir peşinde olduğu Trabzonspor'un file bekçisi Tolga ve Bordo-Mavili ekiple her konuda anlaşma sağladı. Dün yapılan görüşmelerin ardından Trabzonspor'a 2 milyon 750 bin Euro bonservis ücreti öneren Beşiktaş Tolga'nın işini bitirdi. Beşiktaş ayrıca tüm geliri Trabzonspor'a verilmek üzere Bordo-Mavili ekiple Trabzon'da bir hazırlık karşılaşması yapacak. Tolga ise bu transferden 1.5 milyon Euro garanti ücret ve maç başına 13 bin Euro alacak. Tecrübeli file bekçisinin transferin gerçekleşmesi için Bordo-Mavili ekipten alacağı olan 1.2 milyon TL'nin yarısından feragat ettiği bildirildi.
Sezer kampa katılıyor
Beşiktaş Tolga'nın yanı sıra, Fenerbahçeli Sezer Öztürk'ü de renklerine bağladığını borsaya bildirdi. Fenerbahçe'yle yapılan görüşmelerin ardından Sarı-Lacivertli kulüp, federasyonun kararını beklemek istemiş, 6+0+4'ün devam kararı çıkınca Ersun Yanal bu futbolcuyu bırakmak istememişti. Ancak başkan Aziz Yıldırım, Sezer Öztürk'ün Beşiktaş forması giyen fotoğrafını görünce, 27 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe'de oynamasını istemedi. Yaşanan gelişmenin ardından taraflar tekrar görüştü ve transferi bitirdi. Sağlık kontrolünden geçecek olan Sezer, bugün Almanya kampına katılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...