Başbakan Erdoğan açılışını yaptığı metroda vatmanlık yaptı

Başbakan Erdoğan açılışını yaptığı metroda vatmanlık yaptı

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılışını yaptığı Otogar-Bağcılar-Mahmutbey- Olimpiyatköy- Başakşehir metro hattında vatmanlık yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılışını yaptığı Otogar-Bağcılar-Mahmutbey- Olimpiyatköy- Başakşehir metro hattındavatmanlık yaptı. Erdoğan Bağcılar durağından Metrokent durağına kadar metroyu kullandı. nbsp;Otogar-Bağcılar-Mahmutbey- Olimpiyatköy- Başakşehir metro hattının açılış töreni Bağcılar Meydanı'nda yapıldı. Başbakan Erdoğan burada yaptığı konuşmanın ardından beraberindekilerle birlikte metroya bindi. Vatman koltuğuna oturan Erdoğan Bağcılar durağından Başakşehir'de Metrokent durağına kadar metroyu kullandı. Metrokent durağı çıkışında vatandaşlar tarafından karşılanan Erdoğan, vatandaşların sevgi gösterilerine karşılık verdi. Kalabalığın yanına giden Erdoğan, vatandaşlarla tokalaştı, çocukları öptü. Erdoğan, daha sonra buradan ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...