Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolga Ciğerci forma istedi: Hocam hazırım!

Düzenleyen:
Tolga Ciğerci forma istedi: Hocam hazırım!

SPOR Haberleri

Son iki maçta sakatlığı sebebiyle oynayamayan “Aslan’ın ciğeri” Hırvat hocaya herhangi bir sıkıntısının kalmadığını söyledi

Galatasaray’da derbi haftası en merak edilen konu sol çizgide formanın kime emanet edileceğiydi... Bu konu hâlâ güncelliğini koruyor çünkü Tudor, son kararı vermek için biraz daha beklemeyi tercih etti. Sarı-kırmızılı formayla sezona muhteşem bir başlangıç yapan ve 5 gol kaydeden Tolga Ciğerci, 2 haftadır sakatlığı sebebiyle dinlendiriliyordu. Hırvat teknik adamın da ilk tercihi olan Tolga, dün Tudor’la görüştü. Yıldız oyuncu hocasına hazır olduğunu, oynamak istediğini ve herhangi bir probleminin kalmadığını iletti. Hırvat çalıştırıcı, çalışma azminden ve istediğinden dolayı oyuncusuna teşekkür etse de Tolga’ya “Kesin oynayacaksın” şeklinde bir ifade kullanmadı. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...