Google'dan gezginlere yeni hizmet

Google'dan gezginlere yeni hizmet

TEKNOLOJİ Haberleri

Field Trip isimli ücretsiz uygulamaya sahipseniz Temmuz sonuna kadar Amerika'daki 23 müze ve hayvanat bahçesini dijital olarak gezebilirsiniz

Google yeni bir uygulama ile bir yeniliğe daha imza attı. Field Trip isimli ücretsiz uygulamaya sahipseniz Temmuz sonuna kadar Amerika'daki 23 müze ve hayvanat bahçesini dijital olarak gezme imkanınız var. Geçen Eylül'de yayınlanan uygulama gezdiğiniz yerlerdeki ilginç noktaları size bildiriyordu. Sürekli çalışan uygulama özellikle turistler için oldukça kullanışlı. Mayıs ayında ise Google 13 Amerikan müzesini ve hayvanat bahçesini listeye dahil etti. Bu ay ise bu sayı 23'e çıkıyor. Her ne kadar an itibari ile ziyaret edilebilinen yerler Amerika ile sınırlı olsa da ilerleyen zamanlarda ülkemiz için de aynı kullanıma erişmek mümkün olacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...