Yılın rekoru, bu domain 500 bin dolara satıldı

Yılın rekoru, bu domain 500 bin dolara satıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Bu yıl satılan en pahalı domain olma ünvanını 500 bin dolarlık satış rakamı ile elde eden Brand.com Reputation Changer tarafından satın alındı.

İnternet kullanımı yaygınlaştıkça en çok baş gösteren sorunlardan biri de sayfaların isimlerinin yani domainlerinin azalması. Akılda kalıcı domainler dudak uçuklatacak fiyatlara ulaşmış durumda. Bu satışlara bir yenisi de MakerBot'dan Chuck Pettis'in domaini Brand.com eklendi. Bu yıl satılan en pahalı domain olma ünvanını 500 bin dolarlık satış rakamı ile elde edenBrand.com Reputation Changer tarafından satın alındı. Her ne kadar bu fiyat fazlaymış gibi gözükse de 16 milyon dolarlık Insure.com yanında ucuz kalıyor. Pettis her ne kadar daha fazla ücret talep etse de bu fiyatta anlaşmış görünüyorlar. Reputation Changer ise ücretin makul olduğunu ve karşılığını vereceğini düşündüğünü belirtti. Brand.com'un yeni sahibi Mike Zammuto marka değerinin özellikle online dünyada her organizasyon için oldukça önemli olduğunu belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...