Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Harry Potter sevenlere Google'dan jest

Harry Potter sevenlere Google'dan jest

TEKNOLOJİ Haberleri

Google, Street View hizmetiyle ünlü Diagon Alley'i gezmeyi en azından dijital olarak Harry Potter severlere mümkün kıldı.

Harry Potter serisinin en ünlü yerlerinden olan Diagon Alley'i seriyi sevip de bilmeyen yoktur. Peki burayı gezmek ister miydiniz? Google Street View hizmetiyle en azından dijital olarak bu imkanı Harry Potter severleriyle buluşturdu. Street View Google'ın gün geçtikçe gelişen Türkiye'de de yaygınlaşan bir hizmet. Google Haritalar hizmetinin bir parçası. Bu sayede kullanıcılar haritaya bakmak yerine Street View le direk sokak seviyesini inip adetea online olarak istedikleri yeri gezebiliyorlar. Google bu yerlerden bir yenisine de Harry Potter filmlerinin setini ekledi. Diogan Alley'i baştan başa gezen kullanıcılar da bizzat setin kendisine gidememiş olsalarda filmde gördükleri bu yeri detaylıca inceleme fırsatı buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...