Güvenlik güçlerinden Mursi destekçilerine ateş

/ Kaynak: AA
Güvenlik güçlerinden Mursi destekçilerine ateş

DÜNYA Haberleri  / AA

Kahire'deki Cumhuriyet Muhafızları Karargahı önünde güvenlik güçleri Mursi destekçilerine ateş açtı. Ölen ve yaralananlar olduğu söyleniyor.

Kahire'deki Cumhuriyet Muhafızları Karargahı önünde Muhammed Mursi'ye destek veren göstericilere açılan ateşte ölen ve yaralananlar olduğu bildirildi. AA muhabirine açıklama yapan görgü tanıkları, güvenlik güçlerinin Mursi destekçilerine açtığı ateş sonucu ölenler olduğunu, çok sayıda yaralının ise ambulanslarla hastanelere sevk edildiğini belirtti. Askeri darbe ile görevinden uzaklaştırılan Mısır'ın seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye destek için başkent Kahire'nin Nasr kentindeki Rabiatu'l-Adeviyye Meydanı'nda toplanan göstericiler, dün akşam saatlerinde Mursi'nin gözetim altında tutulduğu öne sürülen Cumhuriyet Muhafızları Karargahı'na yürüme kararı almıştı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...