Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İş dünyasının önde gelenleri Turkcell Platinum golf turnuvasında buluştu

Düzenleyen:
İş dünyasının önde gelenleri Turkcell Platinum golf turnuvasında buluştu

Ekonomi Haberleri

Turkcell Platinum Golf Challenge, 20-22 Ekim tarihlerinde İstanbul’daki Kemer Country Golf Kulübü’nde tamamlandı.

Turkcell Platinum Golf Challenge 20 - 22 Ekim tarihlerinde İstanbul’daki Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştirildi. Bu yıl üçüncüsüne imza atılan ve üç gün boyunca devam eden turnuva golf tutkunu pek çok ismi bir araya getirdi. 

Turkcell Platinum Golf Challenge’a, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun yanı sıra Gençlik ve Spordan Sorumlu Eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu yanı sıra tanınmış iş adamları Nihat Özdemir, Cemal Kalyoncu, Erhan Kamışlı, Hakan Çarmıklı, Ahmet Hanif, Erdem Kıramer, Sabri Yiğit ve Mehmet Ziylan katıldı. Turnuvada ayrıca, Cansen Başaran Symes, Beyhan Goldman Benardete, Pervin Topbaş, Demet Hanif, Binnur Egeli, Didem Aras ve Necmiye Yazıcı gibi cemiyet dünyasının önde gelen kadın golfçüleri de mücadele etti. Erkekler C kategorisinde yarışan Nihat Özdemir kendi kategorisinde birinciliği elde etti. 

Üç gün süren turnuvaya kayıt veren 200’ü aşkın sporcu, ‘Erkekler A-B-C’ ve ‘Kadınlar A-B’ ile ‘Gençler’ olmak üzere altı ayrı kategoride yarıştı. Turkcell Platinum Golf Challenge düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. 

Turkcell Platinum Golf Challenge kazananları 

Erkekler A: Yusuf Teoman 
Erkekler B: Jang Won Kim 
Erkekler C: Nihat Özdemir 
Kadınlar A: Hyun Jin Kim 
Kadınlar B: Merve Hıdıroğlu

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...