Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lice'deki dev uyuşturucu operasyonları devam ediyor

/ Kaynak: AA
Lice'deki dev uyuşturucu operasyonları devam ediyor

YAŞAM Haberleri  / AA

Diyarbakır'ın Lice ve Hazro ilçelerinde başlatılan dev uyuşturucu operasyonları bini aşkın güvenlik personelinin katılımıyla devam ediyor.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatayıla nbsp;Lice ve Hazro ilçelerinde başlatılan dev uyuşturucu operasyonları bini aşkın güvenlik personelinin katılımıyla devam ediyor. nbsp;Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, Hazro ve nbsp;Lice ilçelerinin kırsalında yasa dışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde imal nbsp;alanlarına yönelik olarak Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı, Diyarbakır İl nbsp;Jandarma Komutanlığı ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerince operasyon nbsp;başlatıldığı belirtilerek, operasyon ile ilgili ayrıntıların daha sonra kamuoyuna nbsp;duyurulacağı bildirildi. nbsp;Bini aşkın güvenlik personelinin katıldığı operasyonlarda kenevirekili alanlara ulaşılırken, imha çalışmalarına başlandığı öğrenildi.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...