Akşener’in kuracağı partiye geçecek

Düzenleyen:
Akşener’in kuracağı partiye geçecek

POLİTİKA Haberleri

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından partisinden istifa etti.

Haber Merkezi ANKARA
CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından partisinden istifa etti. Ankara kulislerini sabah saatlerinden itibaren Çıray’ın istifa edip Meral Akşener’in kuracağı partiye geçeceğini bir süredir konuşuyordu. İstifa edeceği iddiaları konuşulmaya başlayınca Çıray’ın telefonunun da kapalı olması dikkatlerden kaçmadı. Çıray ile Akşener’in ilişkilerinin Tansu Çiller hükûmeti dönemine dayandığı biliniyor. Akşener ile İçişleri Bakanlığı döneminde bürokrat olarak ilişkisi bulunan Çıray, yeni partinin kurucuları arasında yer alacağını açıkladı. Çıray, 3 dönemdir CHP İzmir milletvekili olarak TBMM’de görev yapıyordu. Aytun Çıray, partide sağ kökenli milletvekilleri arasında sayılıyordu. CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Çıray’ın CHP’den başka isimleri de yeni partiye götüreceği söylentileri üzerine, “Bizden giden kimse yok” dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...