Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak'ta çekicide 66 kilo eroin ele geçirildi

Düzenleyen:
Şırnak'ta çekicide 66 kilo eroin ele geçirildi

YAŞAM Haberleri

Şırnak'ta polisin bir araç çekicisinde yaptığı aramada 66 kilo 957 gram eroin ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Şırnak Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 21 Ekim saat 01.00 sıralarında terörün finans kaynaklarının kurutulması, uyuşturucu kaçakçılığının önlenmesi maksadıyla operasyon gerçekleştirildiği belirtilerek, şöyle denildi:

NARKOTİK KÖPEĞİ İLE ARANDI

"Şırnak il merkezi Uludere’den giriş noktasında 2006 model beyaz renkli MAN marka çekici ve bu çekiciye bağlı dorsenin durumundan şüphelenilmesi üzerine yapılan kontrolde 'Asena' isimli narkotik dedektör köpeği aracın ön taraf çekici kısmına tepki vermiştir.

Şırnak'ta çekicide 66 kilo eroin ele geçirildi

66 KİLO EROİN

Bunun üzerine gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında Cumhuriyet Savcısından alınan yazılı talimata istinaden yapılan aramada toplam 66 kilo 957,87 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak araç şoförü ve yolcu koltuğunda oturan 2 şahıs Türk Ceza Kanunu 188 kapsamında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan mevcutlu olarak gözaltına alınmış, şahısların şube müdürlüğümüzde yapılan üst aramasında üzerlerinden çıkan toplam 6 bin 500 dolar ve bin 395 TL paraya el konulmuştur. Şüpheli şahıslar TCK 188 kapsamında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan mevcutlu olarak çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır."

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...