İnter'e Aslan çalımı

İnter'e Aslan çalımı

SPOR Haberleri

Galatasaray, prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalıyı Milano yerine İstanbul'a gelmesi konusunda ikna etti.

Galatasaray, Wellington için İnter Milan ile girdiği transfer yarışında, Serie A ekibinin aradan çekilmesi üzerine mutlu sona ulaştı. Wellington için kulübü Sao Paulo'ya 5 milyon euro teklif eden İnter'in bu isteği, Sao Paulo'yu tatmin etmedi. İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden Corriera Dello Sport'un haberine göre hemen devreye giren G.Saray, İnter'in yaptığı teklifi 2 katına çıkarıp, Sao Paulo'nun kapısını yeniden çaldı.
ÖNCELİK GALATASARAY'IN
Bu gelişme üzerine geçtiğimiz günlerde Brezilya'ya giden Sinan Kalpakçıoğlu, Cenk Ergün ve Bülent Tulun'dan oluşan ekip, Sao Paulo Asbaşkanı Barros Silva ile buluştu. Pazarlıklar sonunda taraflar oyuncunun satın alma opsiyonu G.Saray'da olmak üzere el sıkıştı. Sarı-kırmızılılar Brezilya kulübüne kiralama bedeli olarak 2 milyon euro ödeyecek. Satın alma opsiyonu ise nbsp;
8 milyon euro olarak belirlendi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...