Kıraç festivalde hayranlarıyla buluştu

/ Kaynak: İHA
Kıraç festivalde hayranlarıyla buluştu

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Sivas'ın Suşehri ilçesinde düzenlenen Şehr-i Su Kültür Festivali'nde sahne alan ünlü şarkıcı Kıraç, yaklaşık 10 bin kişiye müzik ziyafeti verdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle Suşehri Belediyesi ve Suşehri Kaymakamlığı tarafından organize edilen Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivali'nin finali, ilçe stadyumunda yapıldı. Festivalin finaline BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, kaymakamlar, belediye başkanları, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, belediyenin yapmış olduğu hizmetlerden bahsederek, "Suşehri kabuğunu kırmıştır. Her geçen yıl üzerine koyarak büyük bir coşku içerisinde Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivalimizi kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere festivalimiz boyunca büyük destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.Türk halk müziğinin sevilen sesi Yudum seslendirdiği hareketli türkülerle hayranlarına unutulmaz anlar yaşatırken, davulcu ilginç gösterileriyle festivale ayrı bir renk kattı. Festivalin finalinde sahne alan rock müziğin sevilen sesi Kıraç ise, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede yaklaşık 1.5 saat kalan sanatçıya hayranları büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Sahneye çocukların büyük beğeniyle takip ettiği Pepe karakterinin tişörtüyle çıkan Kıraç'a hayranları da şarkılarında eşlik etti. Konserin ardından festival havai fişek gösterileriyle sona erdi.
MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...