Fener'de 1 numaralı korku

Fener'de 1 numaralı korku

SPOR Haberleri

Volkan'ın sakatlık riski sebebiyle kaleci arayışlarını hızlandıran F.Bahçe, bonservisi elinde olan milli kaleci Sinan Bolat'a imza attırmaya çok yakın .

Geçen sezon başında Galatasaray'la oynanan Süper Kupa maçında omzundan sakatlanan, ancak ameliyat olmak yerine fizik tedaviyle yola devam eden Volkan Demirel'in sağlık durumu Ersun Yanal'ı düşündürüyor. Ersun Hoca, Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu'nun "Son derece sağlıklı, hiçbir sıkıntısı yok" raporuna rağmen, milli kalecinin geçen yılki performansı sebebiyle kaleye takviye yapılması yönünde ısrarını sürdürüyor. Volkan'ın G.Saray maçında Sabri'yle yaşadığı tartışma sonrası aldığı 5 maçlık cezanın da kaleci arayışlarında etkisi büyük. Geçen sezonun son 2 maçında forma giyemeyen milli kaleci, bu yıl da ilk 3 resmi maçı kaçıracak.
YANAL RİSK İSTEMİYOR
Yine G.Saray'la oynanacak Süper Kupa mücadelesiyle sezonu açacak olan sarı-lacivertlilerde Volkan, bu maçın yanı sıra ligin ilk 2 haftasında da forma giyemeyecek. Ersun Yanal bu süreci Mert Günok ve Serkan Kırıntılı ile geçirmeyi göze alsa da, omzundaki sakatlığın nüksetme riski yüksek olduğu için Volkan'ın yerine kaleyi gönül rahatlığıyla teslim edecek bir ismin arayışını sürdürüyor. Yabancı kontenjanındaki sıkıntı
nbsp;sebebiyle yerli isimlere yönelen Yanal'ın listesindeki 1 numara Sinan Bolat. Sarı-lacivertlilerin bonservisi elinde olan milli oyuncuyla büyük ölçüde anlaştığı ve imzanın her an atılabileceği belirtiliyor. nbsp;
G.SARAY YARAMADI
Geçen sezon başında G.Saray'la oynanan Süper Kupa mücadelesinde sakatlanan Volkan Demirel, ligin 33. haftasındaki G.Saray derbisinde aldığı 5 maçlık ceza yüzünden, bu yıl ilk 3 karşılaşmada forma giyemeyecek. nbsp;

Semih'e son teklif
F.Bahçe'nin satış listesine koyduğu Semih Şentürk'ün 2 milyon euroluk nbsp;bonservis bedelinde indirim istemesine yönetimden cevap geldi. Sarı-lacivertliler, tecrübeli golcüye, "Kulüpten alacağın 1 milyon 400 bin eurodan vazgeç bonservisini sana verelim" teklifi yaptı.

Kutlama zamanı
Ersun Yanal'ın eğlenceli antrenman taktikleriyle neşelenen sarı-lacivertlilerde Aykut Kocaman döneminde unutulan bir gelenek de geri geliyor. Takımın moralini arttırmak için, idman sahasındaki yumurtalı, unlu doğum günü kutlamalarına tekrar başlanacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...