Eneramo Kartal oldu

Eneramo Kartal oldu

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar bonservisi elinde bulunan Nijeryalı forvet Michael Eneramo'yu da renklerine bağladı.

Transfer sezonunun hızlı takımı Beşiktaş, Gökhan Töre, Günay Güvenç, Ömer Şişmanoğlu ve Sezer Öztürk'ten sonra iki sezondur Sivasspor formasını giyen Nijeryalı forvet Michael Eneramo ile de anlaşma sağladı. Taraflar arasındaki anlaşmaya göre Eneramo'ya yıllık 1.3 milyon euro, maç başına ise 7 bin 500 ödenecek. Sivasspor ile sözleşmesi 31 Mayıs 2013'te sona eren Nijeryalı golcünün bonservisi elinde bulunuyordu. 27 yaşındaki oyuncu, 2010-11 sezonunun devre arasında Sivas'a gelmiş ve 15 maçta üç kez gol sevinci yaşamıştı. 2011-12 sezonuyla beraber performansını yükselten Eneramo, ikinci yılında 37 maçta 16 defa fileleri havalandırdı. İyi oyununu geçen sezonda da sürdüren Eneramo, ligde ve kupada toplam 15 gole imzasını koydu.
HACIOSMANOĞLU KAFALARI KARIŞTIRDI
Yerli oyuncu transferinde de hareketli günler yaşayan Beşiktaş, son olarak Karabüksporlu Erdem'i gündemine aldı. Yeni sezonda alternatifli sağbek oyuncuları kadrosuna katmak isteyen yönetimin, Erdem için hafta içinde ciddi girişimlerde bulunacağı bildirildi. Öte yandan, kaleci Tolga konusunda Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, yaptığı açıklama kafaları karıştırdı. Beşiktaş'a transfer şartlarını ilettiklerini belirten Trabzonspor Başkanı, "Kamuoyu yanlış yönlendiriliyor. Beşiktaş kiminle el sıkışmış. Bizim bundan haberimiz yok. Pazartesi gününe kadar şartlarımızı kabul ederlerse transfer gerçekleşir. Aksi durumunda bu konuyu kapatacağız" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...