Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'da Derry korkusu

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor'da Derry korkusu

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor'un UEFA'daki rakibinin maçını izleyen Hami Mandıralı, takımın zorluk çıkaracağını teknik patron Akçay'a sunduğu raporda vurguladı.

Trabzonspor'un Yardımcı Antrenörü Hami Mandıralı, UEFA'daki rakip Derry City'i İrlanda'da izledi. Maçı tribünden izleyen Mandıralı, Davraz'a giderek Akçay'a detaylı bilgi sundu. Premier Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren ekip 2. sırada. Derry City, sahasındaki maçtan 90.dakikasında yediği golle yenik ayrıldı. Yenilmesine rağmen Derry'nin futbolu Mandıralı'nın gözünü korkuttu.
DİRENÇLİ BİR TAKIM
Derry City hakkında Trabzonspor'a zorluk çıkartabilecek bir takım raporu veren Hami Mandıralı, rakibin dirençli bir takım olduğunun altını çizdi. Derry City takımının İrlanda'da sezonun devam etmesi sebebiyle hazır bir takım olduğunu da belirten Mandıralı, Trabzonspor'un rakibi hafife alması durumunda kötü bir sürprizle karşılaşabileceğini ifade etti. nbsp;
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...