Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Özçivit hastaneye kaldırıldı (Burak Özçivit'e ne oldu son dakika haberi)

Düzenleyen:
Burak Özçivit hastaneye kaldırıldı (Burak Özçivit'e ne oldu son dakika haberi)

MAGAZİN Haberleri

Başarılı oyuncu Burak Özçivit hastaneye kaldırıldı. Burak Özçivit'e ne oldu, Burak Özçivit iyi mi? gibi merak edilen sorular sitemizde. Oynadığı Can Feda filminin setinde ayağından sakatlanan Özçivir apar topar hastaneye kaldırıldı. Burak Özçivit'e ne oldu son dakika haberi

Burak Özçivit'e ne oldu son dakika haberi. Burak Özçivit hastaneye kaldırıldı. Burak Özçivit'e ne oldu, Burak Özçivit iyi mi? Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'ten son dakika haberi geldi. Hastaneye kaldırıldığı öğrenilen oyuncunun ayak bileğindeki bağların koptuğu öğrenildi. Peki Burak Özçivit'in durumu nasıl? İyi mi? Burak Özçivit'e ne oldu? Tüm detaylar haberimizde

ÜZEN HABER

Kerem Bürsin ve Burak Özçivit, yapımcılığını Taff ve Brk's Yapım'ın üstlendiği, iki askerin mücadelesini anlatan "Can Feda" filmi için geçen günlerde Eskişehir'e gitmişti. Çekimler sürerken Burak Özçivit'ten kötü haber geldi.

Burak Özçivit hastaneye kaldırıldı (Burak Özçivit'e ne oldu son dakika haberi)

AYAK BİLEĞİNDEKİ BAĞLAR KOPTU

Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; Burak Özçivit  film setinde sakatlandı. Burak Özçivit apar topar hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun ayak bileğindeki bağların koptuğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...