Galatasaray, sürpriz sol bek için kesenin ağzını açtı

Galatasaray, sürpriz sol bek için kesenin ağzını açtı

SPOR Haberleri

Galatasray'ın defansın soluna yapması beklenen transfer ile ilgili Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan çıkan yabancı kararı sonrası transferde hızlanan ve kısa süre içinde imzaları attırması beklenen Galatasaray ile ilgili Fransa basınından sürpriz bir iddia geldi. Yeni sezonda defansın soluna bir takviye yapması beklenen ve uzun süren Carlinhos görüşmelerinden sonuç alamayan sarı-kırmızılıların, Lille'den Lucas Digne için girişimlere başladığı belirtildi.
L'EQUİPE 15 MİLYON EURO DEDİ!
Fransa'nın yüksek tirajlı gazetelerinden L'Equipe'in iddiasına göre, Aurelien Chedjou'nun da eski takım arkadaşı olan 21 yaşındaki oyuncu için G.Saray 15 milyon euro ödemeye hazır. Ligue 1'in transferde para harcamaktan çekinmeyen ekibi Monaco'nun da peşinde olduğu belirtilen genç oyuncuya da için Ünal Aysal yönetiminin yıllık 3 milyon euroya yakın bir maaş ödemeye hazır olduğu öne sürüldü. Ülkemizde düzenlenen FIFA U20 Dünya Kupası'nda Fransa ile de boy gösteren yıldız adayı, geçtiğimiz sezon Lille formasıyla 44 maçta forma giyerken, 3 golün altına imzasını attı. nbsp;




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...