Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yaralı tavuğu pansuman yaptırmak için devlet hastanesine götürdü

Düzenleyen:
Yaralı tavuğu pansuman yaptırmak için devlet hastanesine götürdü

YAŞAM Haberleri

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, yaralı tavuğunu tedavi için devlet hastanesine getiren 35 yaşlarındaki bir kişinin, hayvana pansuman yapması için sağlık personelini ikna etmeye çalıştığı anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Samandağ Devlet Hastanesi binasına geçen günlerde ismi öğrenilemeyen bir kişi, yaralı bir tavukla geldi. Tavuğu acil servis girişinin dışında bırakan vatandaş, görevli doktora durumu anlattı. Doktor, tavuğuna pansuman yaptırmak istediğini söyleyen bu kişiye sağlık personelini işaret ederek 'Çocuklar ilgilensin' dedi. Bunun üzerine sağlık personelinin yanına giden vatandaş, hayvana pansuman yapılmasını istedi. Ancak vatandaşın tüm çabasına rağmen sağlık personeli, 'Burası insan hastanesi' diyerek pansumanı yapmadı.

Hastane çalışanlarından biri tarafından cep telefonu ile kaydedilen vatandaş ile sağlık personeli arasındaki diyaloğun görüntüleri, sosyal medyada yayınlanmasının ardından hızla yayıldı. Vatandaş görüntülerde ısrarla, "Bu hayvan aslan, kaplan değil. Sadece tavuk. Ne olur bu pansumanı yapsanız. İnsanlara pansuman yapıyorsunuz, ona da yapın. Burada bana müdahale yapmayın, hayvanıma yapın. İnsanlar ve hayvanlar arasında fark yok" dediği görüldü.

Vatandaşın tavuğunu hastane girişinde arkadaşına emanet ettiği, bu nedenle görüntülerde tavuğun görülmediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...