Müzisyen Fats Domino hayatını kaybetti | The Fat Man kimdir?

Düzenleyen:
Müzisyen Fats Domino hayatını kaybetti | The Fat Man kimdir?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Rock and roll müziğinin efsane isimlerinden Fats Domino, 89 yaşında ABD'nin New Orleans şehrinde hayatını kaybetti. Bir döneme damgasını vurmuş dünyaca ünlü sanatçı The Fat Man ve Fats olarak da tanınıyordu. Domino kariyeri boyunca 65 milyonun üzerinde albüm sattı.

Bir döneme adını altın harflerle kazısada "Fats Domino kimdir?" sorusu yeni jenerasyonun aklını kurcalayan en büyük soru. 89 yaşında New Orleans'da hayatını kaybeden Fats, 1928'de doğdu. Rock and roll müziğinin otoriter isimleri arasında gösterilen Fats Domino, aynı türde müzik yapmış olan Elvis Presley ve The Beatles grubu gibi isimlerden etkilendi. Müzik kariyerine piyano ile başlayan Fats Domino, Rolling Stone'nin yayınladığı "Tüm Zamanların En İyi 25 Sanatçısı" listesinde de yer alıyor. 50 yılı aşkın müzik kariyerinde, Fats Domino'nun eserleri 65 milyondan fazla sattı.

Müzisyen Fats Domino hayatını kaybetti | The Fat Man kimdir?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...