Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Beşiktaş'ın 'çilek' listesi

İşte Beşiktaş'ın 'çilek' listesi

SPOR Haberleri

Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman'ın transfer politikası hakkında yaptığı 'çilek' yorumu, siyah-beyazlı camiada heyecanlandırdı.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın, kulübün transfer gündemine ilişkin olarak "en az bir çilek almam lazım" ifadesini kullanmasını ardından siyah-beyazlı camida transfer heyecanı başladı. Premier League ekiplerinden Tottenham'da forma giyen dünyaca ünlü santrafor Emmanuel Adebayor için son günlerde girişimlerde bulunan Beşiktaş'ın, başka yıldız adayları için de temasta olduğu belirtildi. Peki Togolu golcünün dışında Kartal'ın "çilek" listesinde başka kimler var?
MEŞHUR 'ÇİLEK' KAKA
La Liga devi Real Madrid'te forma şansı bulmakta zorlanan ve gözden çıkarılan Brezilyalı oyuncu Kaka'nın, Madrid ekibinden ayrılması bekleniyor. Brezilya'ya geri dönme ihtimali de bulunan Kaka'nın ismi bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılmıştı.
RONALDINHO
Kartal'ın listesindeki bir diğer Brezilyalı ise efsane isim Ronaldinho. Ülkesinin takımlarından Atletico Mineiro forması giyen "dişlek" yıldız için açıklamada bulunan Fikret Orman, "Ronaldinho'da ücret yapılanması bizim yapımıza uyarsa olabilir" ifadelerini kullanmıştı. Fakat Brezilyalı yıldızın menajeri Cunho yaptığı açıklamada Ronaldinho'nun kulübü ile sözleşmesi devam ettiği için ortada ödenmesi gereken bir tazminat olduğunu ve Beşiktaş'ın bu tazminat ödemek istememesi sebebiyle transferin durma noktasına geldiğini söylemişti.
EMMANUEL ADEBAYOR
Beşiktaş taraftarının dört gözle beklediği dünya yıldızlarından bir tanesi de Emmanuel Adebayor... Tottenham forması giyen Togolu golcü için en büyük sorunlardan biri olan maddi kaynak için sponsor opsiyonuna gidileceği tahmin ediliyor. Ayrıca Adebayor transferi hakkında konuşan başkan Orman, "UEFA'dan çıkacak karara bağlı. Çünkü Avrupa kupalarında oynamak istiyor. Şu anda ceza konusu bu transferdeki en büyük engel. Karar iyi çıkarsa Londra'ya uçacağım." ifadelerini kullanmıştı.
Adebayor da yaptığı kısa açıklamada "4-5 gün takımla birlikte çalışmak istiyorum. Teknik direktörün yeni sezonda beni düşünüp düşünmediğini kendisiyle konuşacağım. Bana vereceği cevaba göre Beşiktaş'a döneceğim. Benim tek isteğim sürekli oynayabileceğim bir takıma gitmek" şeklinde konuşarak transfere açık kapı bırakmıştı.
SAMUEL ETO'O
Kara Kartal'ın gündeminde olan ve imza attırma ihtimali en düşük olan isim ise Samuel Eto'o. Rus Kulübü Anzhi forması giyen ve Serdal Adalı'nin başkan adayı olduğu dönemde yüksek sesle konuşulmaya başlanan Eto'o transferinin önündeki en büyük engel futbolcunun yıllık kazandığı para. Kamerunlu golcü Anzhi'de yıllık 20 milyon euro kazanıyor ve Beşiktaş'ın deneyimli golcüye daha cazip bir teklifi nasıl sunacağı merak ediliyor.
"ARIZA" JOEY BARTON
Transfer döneminde arka arkaya imzalar attıran Beşiktaş'ın yeni gözdelerinden biri ise Joey Barton. Geride bıraktığımız sezonda Marsilya'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Premier League ekiplerinden QPR'da bulunan İngiliz oyuncunun adı Beşiktaş ile de anılıyor. Barton hakkındaki en büyük soru işareti ise futbolcunun disiplinsiz hareketleri.
RUSYA'DAN İKİ ADAY DAHA
Siyah-beyazlı ekibin gündeminde Rusya'dan 2 aday daha yer alıyor. Lokomotiv Moskova forması giyen ve aynı zamanda Slaven Bilic'in eski öğrencisi olan Dame N'Doye'nin de adı Beşiktaş ile anılırken, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın da gündeminde olduğu belirtilen Spartak Moskovalı Kim Kallstörm de Beşiktaş'ın "çilek" listesinde yer alıyor.
VARELA OLMAZSA...
Hücum hattına bir de yabancı oyuncu ile takviyede bulunmak isteyen Beşiktaş'ın radarına takılan isimlerden bir tanesi de Porto forması giyen Silvestre Varela. Bilic'in özel olarak istediği belirtilen deneyimli oyuncu için siyah-beyazlı camianin 5 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edilmişti. Kartal, Varela transferinde mutlu sona ulaşamadığı taktirde ise şu an serbest olan 30 yaşındaki golcü oyuncu Charlton Cole yönelecek. Siyah beyazlı ekibin gündeminde olduğu belirtilen bir diğer isim de Darijo Srna. Shakhtar Donetsk forması giyen deneyimli sağ kanat oyuncusu için görüşmelerin bu hafta için başlanacağı iddia edildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...