Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu katliamı yapanları kınıyorum

/ Kaynak: AA
Bu katliamı yapanları kınıyorum

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Mısır'da sabah namazında yaşanan katliamı, bu katliamı yapanları ve yaptıranları şiddetle kınıyorum" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Mısır'da sabah namazı sırasında meydana gelen olayları kınadı. Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Ramazan ayının başlaması ve Mısır'da yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ramazan ayının tüm İslam alemi ve insanlık için hayır ve bereket getirmesi, mazlumların kurtuluşuna vesile olması temennilerini paylaşan Bozdağ, "Kur'an ayı; rahmet, bereket ve mağfiret ayı, onbir ayın sultanı Ramazan (oruç) ayı hoşgeldin. İlk teravih namazı, ilk sahur ve ilk günkü oruca niyet de bu gece. Yüce Allah; bütün ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin" ifadesini kullandı.
Mısır'da sabah namazı vaktinde gerçekleşen olayla ilgili ise Bozdağ, şunları kaydetti:
"Mısır'da sabah namazında yaşanan katliamı, bu katliamı yapanları ve yaptıranları şiddetle kınıyorum. Mısır'daki darbeye darbe demeyerek destek verenler, darbeye desteğini açıklayanlar ile darbeyi coşkuyla kutlayanların vicdanları rahat mıdır?"
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...