Mardin’de FETÖ’den 18 asker tutuklandı

Düzenleyen:
Mardin’de FETÖ’den 18 asker tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Mardin merkezli, 13 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 24 askerden 18’i tutuklandı.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY’ye yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, 12 Ekim'de 25 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. Bunun üzerine Mardin merkezli, İstanbul, Ankara, Malatya, Burdur, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Adana, Bursa, Konya, İzmir ve Kocaeli ile KKTC'de eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiş, 24 asker gözaltına alınmıştı. Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan şüpheliler, bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şahıslardan 18’i tutuklanırken, 6’sı adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.Firari bir şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. 
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...