Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'de FETÖ bahanesiyle bir milyon liralık dolandırıcılık

Düzenleyen:
İzmir'de FETÖ bahanesiyle bir milyon liralık dolandırıcılık

YAŞAM Haberleri

Kendilerini savcı olarak tanıttıkları bir hâkimin babasını, oğlunun adının FETÖ soruşturmasında geçtiğini söyleyerek bir milyon lira dolandırdığı iddia edilen 12 kişi yakalandı.

İzmir'de, kendilerini savcı olarak tanıttıkları bir hâkimin babasını, oğlunun adının FETÖ soruşturmasında geçtiğini söyleyerek bir milyon lira dolandırdığı iddia edilen 12 kişi yakalandı.Manisa'da yaşayan İzmir'de görevli bir hâkimin babası O.D, polise başvurarak, kendilerini İzmir'de görevli bir savcı olarak tanıratak telefonla arayan kişilerin, "Oğlunuzun adı FETÖ soruşturmasında geçiyor. Oğlunuzu kurtarabiliriz" diyerek para talep ettiğini, sattığı gayrimenkuller ve arsalardan elde ettiği bir milyon lirayı kızının aracılığıyla 3 parça halinde verdiğini, dolandırıldığını anladığı için şikayetçi olduğunu bildirdi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, dolandırıcılık olayına karıştığı belirlenen 17 kişi hakkında yakalama kararı verildi.Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, İzmir'in Kemalpaşa ve Menemen ilçeleri ile Şanlıurfa merkez ve Akçakale ilçesinde 22 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.Operasyonda, 12 şüpheli gözaltına alındı, 3 şüphelinin de başka suçtan tutuklu olduğu tespit edildi.Paraları alıp kaçtığı tespit edilen iki şüphelinin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...