İngiltere'de kadının çocuğu iple sürükleme görüntüsüne büyük tepki

Düzenleyen:
İngiltere'de kadının çocuğu iple sürükleme görüntüsüne büyük tepki

DÜNYA Haberleri

İngiltere’nin Liverpool şehrinde bir kadın çocuğunu bir ipe bağlayarak cadde ortasında sürükledi. Bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan görüntülerde, insanların olanları sadece izlediği ancak müdahale etmediği görülüyor.

İngiltere'nin Liverpool kentinde çekilen ve sosyal medyada bir twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan bir görüntü şoke etti. Videoda siyah giyinmiş bir kadının çocuğu olduğu tahmin edilen kişiyi bir iple sürüklediği görülüyor. Olay yerinden geçen kişilerin ise gördükler sahne karşısında sessiz kalması ise dikkat çekiyor. 

Bazı kişiler ise yerde sürüklenenin bir çocuk olmadığını, bunun aksine büyük bir oyuncak olduğunu iddia ediyor. 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Twitter'da çok sayıda kişi olayı kınayan yorumlarda bulundu. Bir Twitter kullanıcısı, "Bu oldukça kötü bir sahne. Kimse bu kadına müdahale etmedi mi?" yorumunda bulundu. 

İngiliz Daily Mail gazetesi, olayın gerçekleştiği yerdeki polis merkezine olayın kendilerine bildirilip bildirilmediğini sorduğunu ancak olumsuz cevap aldığını duyurdu. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...