Selefiler süreçten çekildi

/ Kaynak: AA
Selefiler süreçten çekildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Mısır'da Selefi Nur Partisi, Cumhuriyet Muhafızları Karargahı önünde yaşanan katliama tepki olarak görüşme sürecinden çekilmeye karar verdiklerini açıkladı.

Mısır'da yapılan askeri darbeye ilk etapta destek veren Selefi Nur Partisi, Cumhuriyet Muhafızları Karargahı önünde yaşanan katliama tepki olarak görüşme sürecinden çekilmeye karar verdiklerini açıkladı. Nur Partisi Başkanı Yunus Mahyun, sosyal paylaşım sitesi resmi hesabından yaptığı açıklamada, Genelkurmay Başkanı ve Savunma Bakanı Abdulfettah Sisi ile ekibinin duyurduğu 'yol haritası' sürecindeki yapılan tüm görüşmelerden çekilme kararı aldıklarını açıkladı.
Ordunun halka ateş açmasını "Cumhuriyet Muhafızları katliamı" olarak nitelendiren Mahyun, geçici Cumhurbaşkanı Adli Mansur ile görüşmelerini durdurduğunu ifade etti. Mahyun, önümüzdeki saatlerde parti tarafından resmi açıklama yapılacağını kaydetti. Öte yandan Nur Partisi Sözcüsü Nadir Bekkar, Cumhuriyet Muhafızları Meydanı'ndaki katliama tepki olarak görüşme sürecinden çekilmeye karar verdiklerini belirtti.
Bekkar, "Cumhuriyet Muhafızları meydanında yaşanan katliama sessiz kalmayacağız. Biz kan akmasının önüne geçmek istiyorduk. Şu anda çok daha fazla kan akıyor" dedi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...