Çalınan buzağı arabanın bagajından çıktı

Düzenleyen:
Çalınan buzağı arabanın bagajından çıktı

YAŞAM Haberleri

Erzurum'da jandarmanın hayvan hırsızlarına yönelik yaptığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, çalınan bir buzağı otomobil bagajında bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,  kent merkezi ve bazı ilçelerde nitelikli hırsızlık yaptığı belirlenen kişilerin  yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Ekipler, istihbarat çalışması ile fiziki ve teknik takipler sonucu  Aziziye ilçesi Üçköse Mahallesi'nde hırsızlık yapılacağı bilgisini aldı. Şüphelileri takibe alan ekipler, bu kişilerin kullandığı otomobili  Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde çaldıkları hayvanları bıraktıkları bir ahırın  önünde terk edilmiş olarak buldu. Yapılan aramada, aracın bagaj kısmına konulmuş bir buzağı bulan  ekipler, şaşkınlık yaşadı.
Çalınan buzağı arabanın bagajından çıktı
Ahırı kontrol eden ekipler, kent merkezi ve bazı ilçelerde daha önce  meydana gelen hırsızlık olaylarında çalındığı anlaşılan çok sayıda büyükbaş  hayvan ele geçirdi. Araştırmalar sonucu olaylarla ilgisi olduğu iddiasıyla gözaltına  alınan 8 zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Operasyon sonucu ele geçirilen çalıntı hayvanlar ise sahiplerine  teslim edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...