Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çalımbay: Galatasaray'ı yenersek her şey değişir

Çalımbay: Galatasaray'ı yenersek her şey değişir

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımın üstündeki kara bulutları Galatasaray galibiyetinin dağıtacağını söyledi.

Çalımbay, "Galatasaray maçı da bu iş için en büyük fırsat. Camia, oyuncular için çok büyük şans. Bizim de bunu iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. Ben bu maçı çok iyi şekilde bitirdiğimizde önümüzün açılacağını, takımın güveninin geleceğini çok iyi biliyorum" ifadesini kullandı.
Taraftara da seslenen Çalımbay, "Ben taraftarımıza inanıyorum, güveniyorum. Taraftar her zaman kötü gün dostudur. Böyle günleri aşarsak, en büyük destek onlardan olacaktır. Eksikler var ama kim oynarsa oynasın, bu maçı kazanmak için elinden geleni yapacaktır" dedi.

SORUN DEFANSTA DEĞİL
Trabzonspor'un ligin en fazla gol yiyen takımı olduğunu, rakibin de güçlü bir forveti olduğunu belirten Çalımbay, "Yeni Malatyaspor ve Çorum Belediyespor maçlarında toplam 1 gol yedik. Onu da kendi kalemize attık. G.Saray maçına o maçlardan iki kat daha konsantre olmamız gerek. Gollerde defansı suçlamak yanlış. Bir tek defanstan kaynaklanan şey değil. Orta saha ve forvetteki arkadaşlarımızdan da kaynaklanıyor. Defans yapacaksak hep beraber, atak yapacaksak hep beraber yapacağız" diye konuştu.

CEZASINI ÇEKECEK
Çalımbay, Çorum Belediyespor maçında kırmızı kart gören Rodallega'nın maç sonunda 'ırkçılık' konusunda yaptığı açıklamalara ilişkin ise şunları söyledi: "Hugo, bizim için çok önemli oyuncu. Böyle bir kart görmesini beklemiyorduk. Bu kartı öyle es geçemeyiz, cezası olacak. Öyle bir kart görülmez; 3-0 öndeyiz, galibiz. Hiçbir Türk insanının ırkçılıkla alakası olacağını zannetmiyorum, öyle bir şey varsa da kötü bir olay. Rodallega ile tek konuştuğumuz, yaptığının yanlış olduğuydu. Gereksiz kart görenlere izin vermeyeceğiz. Kim olursa olsun gerekli cezayı çekecek."

Çalımbay, göreve başlamasının ardından teknik direktör Şenol Güneş, Ersun Yanal ve Özkan Sümer ile konuşarak fikir alışverişinde bulunduğunu kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...