Beşiktaş'ta çoraplı kuyumcu soygunu

/ Kaynak: CHA
Beşiktaş'ta çoraplı kuyumcu soygunu

YAŞAM Haberleri  / CHA

Beşiktaş'ta, yüzlerini kadın çorabıyla kamufle eden 2 soyguncu, silahla tehdit ettikleri kuyumcudan 70 bin liralık altın çaldı.

Beşiktaş'ta, yüzlerini kadın çorabıyla kamufle eden 2 soyguncu, silahla tehdit ettikleri kuyumcudan 70 bin liralık altın çaldı. İş yerinin güvenlik kamera sisteminin olmadığı, bu nedenle zanlıların eşkalinin belirlenemediği öğrenildi.Olay, Ihlamurdere Caddesi üzerindeki bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Alınan bigiye göre, yüzlerini kadın çorabıyla kapatan 2 kişi, çevreyi kontrol ettikten sonra iş yerine girdi. Silahla kuyumcuyu tehdit eden şahıslar kasadaki tüm parayı ve altınları almak istedi. Vitrindeki altınları fark eden şahıslar silahlarının kabzasıyla camı kırdı ve yaklaşık 900 gram ağırlığındaki altın bilezikleri çaldı.İş yeri sahibini tehdit eden şahıslar, yoldan geçmekte olan bir taksiye bindi. Bir süre taksi ile ilerleyen zanlıların, taksiden inip yaya olarak kaçmaya devam etti.İş yeri sahibi Mahmut Arseven olayı şöyle anlattı: "Ben çay yapıyorken, yüzleri çorapla örtülü iki genç dükkana girdi. Beni silahla tehdit ettiler ve yaklaşık 900 gram ağırlığındaki bilezikleri alıp kaçtılar." nbsp;İş yerinde güvenlik kamera sisteminin bulunmaması nedeniyle, olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri eşkal belirleyemedi. İş yeri sahibinin kısa süre içerisinde güvenlik sistemlerini monte ettireceğini söylediği öğrenildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...