Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'de terör operasyonu: 15 gözaltı

Düzenleyen:
İzmir'de terör operasyonu: 15 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

İzmir merkezli 3 ilde, bölücü terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları gerekçesiyle, aralarında HDP İzmir İl Örgütü üyelerinin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri, çeşitli platformlarda terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen kişilerin yakalanması için talimat verdi. İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 3 ilde ve İzmir'in bazı ilçelerinde operasyon yaptı. Eş zamanlı operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, ruhsatsız 2 tabanca, 2 av tüfeği ve bu silahlara ait çok sayıda mermi, ayrıca dijital materyal ve örgütsel yayın ele geçirildi. Gözaltına alınanlar arasında HDP İzmir İl Örgütü üyelerinin de bulunduğu öğrenilirken, sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...