Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vali Mutlu Gezi Parkı'nda konuştu

Vali Mutlu Gezi Parkı'nda konuştu

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir topbaş Gezi Parkı'na geldi. Vali Mutlu açıklama yapıyor.

Taksim Gezi Parkı belediye ekiplerinin son temizlik çalışmasını yaptığı park açılışa hazır hale geldi. Park vatandaşların hizmetine açılıyor. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş parkta incelemelerde bulunuyor. İstanbul Valisi Mutlu açıklama yapıyor. Mutlu'nun konuşmasından satırbaşları: Düzenlemeleri yerinde görmek için Gezi Parkı'nda inceleme yaptık. Park mükemmel hale getirilmiş, Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren çalışmalar tamamlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'müz gerekli yenilemeleri zaman içinde yapacaktır. Hayırlı olsun. İstanbullular 24 saat parkı gezebilecekler. Parklar halk içindir. Dolayısıyla toplumumuzun bütün kesimlerinin kullanımına açıktır. Beyoğlu Belediyesi'nin böyle bir çalışması yok ama Ramazan ayına mahsus, iftar saatlerinde bir etkinlik yapılacak. Çadır kurma ve tüm gün burada tutma söz konusu değil. Halk huzur ve güvenlik içinde parkı kullanamaz ve burası bir gösteri alanına çevrilirse bu halka eziyet olur. Gösteri yapmak isteyen kişiler, bize müracat ederse bu haklarının kullanımını sağlarım. Ama bir grup "Gezi Parkı'nın bizden başka sahibi yok" diyerek burayı işgal etmeye çalışırsa buna müsaade etmeyiz.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...