Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Igor Tudor'dan Aykut Kocaman'a puan farkı cevabı

Düzenleyen:
Igor Tudor'dan Aykut Kocaman'a puan farkı cevabı

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, puan farkının suni olduğunu söyleyen Fenerbahçe'nin tecrübeli çalıştırıcısı Aykut Kocaman'a, "Bence de fark suni! Daha da artar" cevabını verdi.

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş'a 8'er puan fark yapan Galatasaray'da Trabzonspor maçının hazırlıkları moralli şekilde sürüyor...

Başkan Dursun Özbek önceki akşam Florya'daki antrenmana gelerek takımın son durumu hakkında bilgi alırken, teknik direktör İgor Tudor'un ilk yarıyı zirvede bitirme sözü verdiği öğrenildi.

BENCE DE SUNİ, DAHA DA ARTAR

Hırvat çalıştırıcının, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın sürekli gündeme getirdiği, "Galatasaray ile suni bir puan farkı var. Ligi üstte bitirecek 4 takımla oynayacaklar. 5-6 hafta sonra puanlar birbirine yaklaşır" iddiası için de, "Bence de fark suni! Daha da artar... Devre arasına kadar 10 puana çıkabilir" yorumunu yaptığı belirlendi.

Igor Tudor'dan Aykut Kocaman'a puan farkı cevabı

ONLARINKİ DAHA ZOR

Tudor'u bu yoruma götüren ise Fenerbahçe'nin fikstürünün en az kendilerininki kadar zor olması...

Galatasaray ilk yarıda kalan 8 haftada Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş gibi zorlu rakiplerle oynarken, Fenerbahçe de Antalya, Bursa ve Konya deplasmanlarına gidecek. Ayrıca ligde 4. durumda olan Kayserispor ve çıkıştaki Osmanlıspor ile karşılaşacak.

Cimbom kalan 8 haftada sadece 2 kez İstanbul dışına çıkarken, Fenerbahçe 4 kez evinden uzakta oynayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...