Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sarp Sınır Kapısı’nda uzun kuyruklar oluştu

Düzenleyen:
Sarp Sınır Kapısı’nda uzun kuyruklar oluştu

YAŞAM Haberleri

Türkiye’nin Gürcistan’a açılan kapısı Sarp Sınır Kapısı’nda sistemsel bir arızadan dolayı yaya geçişlerinin durduğu öğrenildi.

Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde bulunan Türkiye’nin Gürcistan’a ve Kafkasya’ya açılan kapısı olan Sarp Sınır Kapısı’nda bu sabah sistemsel bir arızadan dolayı yaya geçişlerinin durduğu öğrenilirken, kapıda uzun yaya kuyrukları oluştu.Edinilen bilgiye göre, Sarp Sınır Kapısı’nda yaya geçişini sağlayan görevlilerin bilgisayarlarından SGK bilgi sistemine ulaşılamadığı için yayaların geçişi sabah saatlerinden itibaren durdu. Bu aksaklık nedeniyle ise kapıda uzun kuyruklar oluştu. Bekleyenler arasında zaman zaman fenalaşanlar olurken, Gürcistan uyruklu vatandaşlar sınır kapısından geçişte problem yaşamadığı için kuyrukta bekleyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ise duruma isyan etti.

Sırada bekleyen Türk vatandaşları yaptıkları açıklamada "İçeride yığılmış insanlar mevcut. Çoluk çocuk herkes perişan. Sabah 7’den buyana Türk vatandaşları karşı tarafa geçemiyor, sadece Gürcü vatandaşlar geçebiliyor. Emniyet yetkililerinden aldığımız bilgiye göre, SGK’ya ait 4C tescil kaydı göremiyorlarmış. Muhtemelen FETÖ ile ilgili bir soruşturmayla alakalı bir konu bu. Kimseye ulaşamıyoruz. Çağrı merkezlerinden hafta sonu olduğu için sorunun çözümünün gecikeceği söylendi. Perişan olduk" ifadelerini kullandılar.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...