Belediye Meclisi üyeleri gözyaşlarını tutamadı

Düzenleyen:
Belediye Meclisi üyeleri gözyaşlarını tutamadı

YAŞAM Haberleri

Melih Gökçek, 23,5 yıldır sürdürdüğü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Gökçek’in veda konuşması esnasında belediye meclisi üyeleri gözyaşlarını tutamadı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Belediyenin konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda Gökçek, 23,5 yılda yaptığı icraatlarla ilgili bir sunum ve veda konuşması yaptı. Gökçek’in veda konuşması esnasında belediye meclisi üyeleri gözyaşlarını tutamadı.

Belediye meclis üyelerine Melih Gökçek ile birlikte çekindikleri çerçeveli fotoğrafları hediye edildi.Toplantıya tüm belediye meclis üyeleri başta olmak üzere belediye bürokratları, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ASKİ Spor Kulubü güreşçileri Taha Akgül, Rıza Kayaalp’de katıldı. CHP’li ve MHP’li meclis üyeleri ise toplantıya katılmadı.Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar için dev ekran yerleştirildi. Vatandaşlar Gökçek’in konuşmasını dev ekrandan izledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...