İstanbul'daki bir AVM'de eylem hazırlığındaki 4 DEAŞ'lı yakalandı

Düzenleyen:
İstanbul'daki bir AVM'de eylem hazırlığındaki 4 DEAŞ'lı yakalandı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'daki Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezinin otoparkında, eylem hazırlığında olduğu ileri sürülen DEAŞ üyesi 4 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, eylem hazırlığı içinde olduğu öne sürülen DEAŞ üyesi 4 kişiyi takibe aldı. İkisi kadın 4 şüpheli, Bayrampaşa'daki bir alışveriş merkezinin otoparkında araç içerisindeyken düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. 3 zanlı, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi'ne götürülürken, ayağından vurularak yakalanan şüpheli ise hastaneye kaldırıldı. Şüphelilerin açık otoparkta bulunan aracı kontrollü şekilde patlatılırken, polisin araç üzerindeki incelemesi devam etti.
İstanbul'daki bir AVM'de eylem hazırlığındaki 4 DEAŞ'lı yakalandı
Şüpheli araçtan parça tesirli bomba çıktı 
Şüpheli araçtan parça tesirli el yapımı uzaklıktan kumandalı bomba çıktı.  Edinilen bilgiye göre, Bayrampaşa’da bir alışveriş merkezinin otoparkında bırakılan ve fünye ile patlatılan şüpheli araçta yapılan incelemede, parça tesirli el yapımı uzaklıktan kumandalı bomba çıktı. 1 yaralı 4 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...