Medipol Başakşehir, 90+2'de kazandı

Düzenleyen:
Medipol Başakşehir, 90+2'de kazandı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Medipol Başakşehir sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti. Önce Emre Belözoğlu sahne aldı ardından Henrique tabela yaptı. Usta (A. Avcı) çırak (O. Buruk) kapışmasının finalinde Mossoro vuruşu vardı.

Süper Lig’in en iyi futbol oynayan takımları arasında yer alan Medipol Başakşehir ile Akhisarspor’un kapışması nefes kesti: 2-1. Baştan sona tempolu ve zevkli geçen mücadelede her iki takım da organize ve göze  hoş gelen ataklar geliştirdi. İzleyenleri mest etden mücacadelede ev sahibi ekip henüz 8. dakikada Emre Belözoğlu’nun golüyle öne geçti. Bu golden sonra Akhisarspor rakip takım üzerine adeta kâbus gibi çoktü. Okan Buruk’un ekibi, açık vermemesiyle ünlenen Abdullah Avcı’nın takımı karşısında net pozisyonlar buluyor ancak gole çeviremiyordu. Beklenen gol 59’da geldi. Henrique’nin kafa vuruşunda kaleci Volkan Babacan topu çelmeyi başardı; hakem Fırat Aydınus topun kale çizgisini geçtiğini belirterek orta noktayı gösterdi: 1-1. Başakşehir son anlarda yüklendikçe yüklendi ve 90+2’de Clichy ortaladı, Mossoro düzgün vurdu ve 3 puan Abdullah Avcı’nın ekibinin oldu.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...