Beşiktaş'ta hazırlıklar sürüyor

Beşiktaş'ta hazırlıklar sürüyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Almanya'daki hazırlık kampını bugün yaptığı dayanıklılık antrenmanı teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde 1.5 saat sürdü.

Beşiktaş, Almanya'daki hazırlık kampını bugün yaptığı dayanıklılık antrenmanıyla sürdürdü. Teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman 1.5 saat sürdü. Yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren siyah-beyazlı ekip, kuvvet, kondisyon ve dayanıklılık çalışmasını salonda gerçekleştirdi. Denge ve kuvvet çalışması yapan oyuncular, daha sonra kros parkurunda kondisyon koşuları yaptı. Antrenman streching hareketlerinin ardından sona erdi, antrenmana; Necip Uysal, İsmail Köybaşı ve Uğur Boral katılmadı. Kaleciler ise antrenman sahasında takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanın ardından siyah-beyazlı ekip havuza girerek yorgunluk attı. Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına bugün saat 18.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...