Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

25 çift aynı anda evet dedi

Düzenleyen:
25 çift aynı anda evet dedi

YAŞAM Haberleri

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Toplu Düğün Şöleni’yle 25 çift Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın kıydığı nikahla evlendi.

Nikah programında Abdullah Taşçı ve kardeşi Mehmet Taşçı aynı anda ‘evet’ diyerek dünya evine girdi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, çiftlere mutluluklar dileyerek, “Bağcılar’da 22 yıl önce ‘mutlu yuva huzurlu toplum’ diye yola çıkmıştık. Birçok sosyal projelere imza attık. Her yıl 100 çifti hedeflemiştik, ama bugün bakıyoruz ki her gün sayı da azaldı, 25’e indi. Bu demek ki bine yakın çiftimizi evlendirmiş olduk, hayırlı iş adamlarımızın katkısıyla. Belediye olarak sosyal projelere yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Biz Bağcılar ailesi olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Onlara huzurlu, kavgasız bir ömür temenni ediyorum” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...