​Konya'da asker eğlencesinde kavga: 5 yaralı

Düzenleyen:
​Konya'da asker eğlencesinde kavga: 5 yaralı

YAŞAM Haberleri

​Konya’nın Akşehir ilçesinde yapılan asker eğlencesinde iki grup arasında çıkan tüfekli sopalı kavgada 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, ilçeye bağlı Ilıcak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalle meydanında yapılan asker eğlencesi sırasında Burak G. ile Oğuz A. arasında henüz bilinmeyen nedenle başlayan sözlü tartışma bir anda büyüdü. Çıkan kavgada Burak G. elindeki bira şişesiyle Oğuz A.'nın kafasına vurdu. Kavga tarafların arkadaşlarının da araya girmesiyle büyüdü. Sopaların ve tüfeklerin kullanıldığı kavgada vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden Mustafa A., Ayhan K., Hasan A. ve darp edilen Oğuz A. ile Mehmet K. yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan tüfekle vurulan Mustafa A., Ayhan K. ve Hasan A. yapılan ilk müdahalelerin ardından Konya'ya sevk edildi.
Kavga esnasında tüfek kullandıkları öne sürülen ve kaçan Emrah Y., Burak G., Fazıl K., Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Gözaltına alınan 3 şüpheli, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...