Yolcu gibi bindiler, hep bir ağızdan İstiklal Marşı okudular

Düzenleyen:
Yolcu gibi bindiler, hep bir ağızdan İstiklal Marşı okudular

YAŞAM Haberleri

İzmir'de tiyatro ile uğraşan bir grup genç, 29 Ekim dolayısıyla metroya yolcu gibi binerek hep bir ağızdan İstiklal Marşı okudu. Marşın ilk kıtasını işaret dilini de kullanarak okuyan gençlere, yolcular da 10. Yıl Marşı ile yanıt verdi.

Bornova Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu, 29 Ekim dolayısıyla güzel bir etkinlik gerçekleştirdi. Bir grup genç, Bornova istasyonundan metroya yolcu gibi bindi, ardından Türk bayraklarını çıkararak hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nın ilk kıtasını okudu. Aynı zamanda işaret dilini de kullanan gençler, daha sonra yolcularla birlikte 10. Yıl Marşı'nı seslendirdi. Gösterdikleri performans hakkında konuşan Melih Karaman, "Cumhuriyetimizin 94. yılında hem halkımızla iç içe, hem de interaktif bir gösteri yapalım dedik. Yolcular da bu coşkuya ortak oldu. Marşımızın ilk kıtasını bir durak boyunca okuduk. Gösteri interaktif olduğu için bir süre sonra yolcular da 10. Yıl Marşı'nı okumaya ve bizi alkışlamaya başladı" dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...