Gökhan Süzen,'Şampiyonluğu kendi ellerimizle verdik'

Gökhan Süzen,'Şampiyonluğu kendi ellerimizle verdik'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın sol bek oyuncusu Gökhan Süzen, geçen sene şampiyonluğa çok yaklaştıklarını ama kendi elleri ile şampiyonluğu verdiklerini söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları için Almanya'da bulunan Beşiktaş'ta tecrübeli oyuncu Gökhan Süzen, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu. Kampın yorucu ve tempolu geçtiğini belirten genç oyuncu, "Takım içindeki rekabet gayet iyi. Herkes kendini kanıtlamaya çalışıyor. Güç olarak iyi bir duruma geldik. Hocamız antrenmanlarda bizi sık sık uyarıyor ve neler istediğini anlatıyor. Bunun bizim açımızdan çok olumlu olduğunu düşünüyorum." diye konuştu. Beşiktaş'ın büyük bir takım olduğunu ve her sene şampiyonluğa oynamaları gerektiğini ifade eden Gökhan Süzen, "Geçen sezon şampiyonluğa yaklaştık ve kendi ellerimizle şampiyonluğu verdik diyebiliriz. Takımımız iyi, taraftarlarımızın desteğiyle şampiyonluğa ulaşabileceğimizi düşünüyorum." dedi. Siyah - beyazlı kulübün başına getirilen Slaven Bilic'in yeni sezonda takımda formayı kimlere vereceği merak konusu olurken başarılı oyuncu, hayatı boyunca rekabetten kaçınmadığını kaydetti. Sol bek oyuncusu, "Yedek kaldığım zamanlarda çalışmayı bırakmadım. Gerçekten çalışır ve isterseniz bunun karşılığını alıyorsunuz. Uyum sürecini atlattığımı düşünüyorum. Bu takımın önemli bir parçası olmak istiyorum. Hocamız hak edene formayı verecektir." diye konuştu.
nbsp; nbsp; nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...