Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Marmaray 4 yılda 226 milyon yolcu taşıdı

Marmaray 4 yılda 226 milyon yolcu taşıdı

Ekonomi Haberleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıldönümünde, Asya ile Avrupa kıtalarını demir ağla birleştiren, demiryolu geçişini kesintisiz hale getiren 'asrın projesi' Marmaray'ın hizmete girişinin de 4. yılını kutluyoruz" dedi.

Arslan, yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Bayramı olan bugünün aynı zamanda Marmaray'ın hizmete girişinin 4. yıldönümü olduğunu söyledi. "Arslan, Marmaray ile bugüne kadar 226 milyon yolcunun büyük bir güven ve konforla Asya ile Avrupa kıtaları arasını dört dakikada geçtiğine işaret etti. Vatandaşların, Halkalı-Gebze hattının tamamlanmasını da dört gözle beklediklerini belirten Arslan, "Cumhuriyetimizin 95. yaş gününde bunu sağlamış olacağız" dedi. Arslan ayrıca Marmaray'da yoğun günlerde taşınan yolcu sayısının 200 bine ulaştığına işaret etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...