32 DP'li MHP'ye geçti

32 DP'li MHP'ye geçti

Politika Haberleri

Kayseri'de Milliyetçi Hareket Partisi'nin Tomarza ilçesindeki istişare toplantısında Demokrat Parti İlçe Başkanlığı ve yönetiminden istifa eden 32 kişi, partiye katıldı.

Kayseri'deMilliyetçi Hareket Partisi'nin Tomarza ilçesindeki istişare toplantısında Demokrat Parti İlçe Başkanlığı ve yönetiminden istifa eden 32 kişi, partiye katıldı. nbsp;Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından yapılan ilçe ziyaretleri ve istişare toplantıları Tomarza ilçesi ile devam etti. Tomarza ilçe girişinde kalabalık partili topluluğu tarafından karşılanan İl Başkanı Mete Eke ve Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu daha sonra ilçe binasına geçti. İlçe binasında yapılacak istişare toplantısı öncesi Demokrat Parti Tomarza ilçe yönetiminden istifa eden 32 kişi, Milliyetçi Hareket Partisi'ne katıldı. MHP'ye geçen yeni partililerin rozetleri MHP İl Başkanı Mete Eke ve Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu tarafından takıldı. Halaçoğlu, başbakanın çok şaşırmış bir durumda olduğunu belirterek, "Başbakan Erzurum mitinginde üç hilalli bayrak asabilirsiniz demişti, başbakanın ampulüne ne oldu, ampul patladı, karanlıkta kaldılar herhalde, üç hilalin ışığın altında aydınlanmaya çalışıyorlar" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...