Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Necati Şaşmaz resepsiyona katıldı

Düzenleyen:
Necati Şaşmaz resepsiyona katıldı

MAGAZİN Haberleri

15 Temmuz'dan önce "Kurtlar Vadisi Darbe" ismi için başvuruda bulunduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Necati Şaşmaz, aklanınca bu yıl ki 29 Ekim resepsiyonuna katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde dün akşam 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla resepsiyon verdi. Resepsiyona ünlüler akın etti.

NECATİ ŞAŞMAZ AKLANIP GELDİ

Katılan isimlerden biri de Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Polat Alemdar karakteri ile şöhreti yakalayan Necati Şaşmaz'dı. Geçtiğimiz yıl düzenlenlenen resepsiyonda yer almayan Şaşmaz, hakkında başlatılan FETÖ soruşturmasından aklanınca bu yıl ki resepsiyona katılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın durmaya özen gösterdi.

HAKLARINDA FETÖ SORUŞTURMASI BAŞLATILMIŞTI

15 Temmuz darbe girişiminden önce "Kurtlar Vadisi Darbe" ismi için başvuruda bulunan Pana Film ortakları Necati Şaşmaz ve Mehmet Canpolat hakkında FETÖ soruşturması başlatılmış ve mahkeme takipsizlik kararı vermişti.

Necati Şaşmaz resepsiyona katıldı

Kurtlar Vadisi'ndeki "Erdoğan" yazılı mezar taşı büyük tartışma oluşturmuştu

 

17-25 ARALIK'A BAĞLAMIŞTI

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Darbe'yi dizi film olarak 100 bölüm halinde çekmeyi planladıklarını belirterek şu ifadelere yer vermişti: "Senaryonun ön hikayesi incelendiğinde paralel ve antiparalel yapının tek anlaştığı konu Polat'ın ortadan kaldırılması ve yerine kontrol edebilecekleri birinin geçmesidir. Ana fikri 7 Şubat krizi ve 17-25 Aralık'ı da kapsayacak şekilde FETÖ terör örgütü tarafından yapılmaya çalışılan değişik darbe planlarını işlemekti. Böylelikle yüce Türk milletini aydınlatmak gerçekleri görmesini amaçlamıştık."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...