Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Temsilcilerimizin maçlarının hakemleri belli oldu

Düzenleyen:
Temsilcilerimizin maçlarının hakemleri belli oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş ve Medipol Başakşehir’in Avrupa maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda mücadele eden Beşiktaş’ın 4. haftada Fransa temsilcisi Monaco ile evinde oynayacağı karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Paolo Tagliavento yönetecek. Vodafone Park Stadı’nda 1 Kasım Çarşamba günü oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak müsabakada Paolo Tagliavento’nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Riccardo Di Fiore olacak.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda mücadele eden Medipol Başakşehir’in, Almanya’nın Hoffenheim takımıyla İstanbul’da oynayacağı maçı ise Avusturya Futbol Federasyonu’nda Harald Lechner yönetecek. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda 2 Kasım Perşembe günü oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak karşılaşmada Harald Lechner’in yardımcılıklarını Andreas Heidenreich ve Maximilian Kolbitsch yaparken, maçın 4. hakemi Andreas Staudinger olacak. İlave yardımcı hakem olarak ise Alexander Harkam ve Julian Weinberger görev yapacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...