15 Temmuz darbe girişimine ait yeni görüntüler

Düzenleyen:
15 Temmuz darbe girişimine ait yeni görüntüler

GÜNDEM Haberleri

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı'na gelen tankları halkın üzerlerine örtü örterek durdurmaya çalıştığı ortaya çıktı.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Darbe girişimini öğrenen halkın ellerinde Türk bayrakları ile Genelkurmay Karargahına akın ettiği görüntülere yansıdı. Türk bayrakları ile alanda olan halka aldırış etmeyen darbeciler, tanklar ile halkın üzerine yürüdü. Görüntülerde halkın tankların üzerine örtü örterek durdurmaya çalıştıkları görüldü.

‘SİVİL DE HELİKOPTERE BİNDİ’ 

Hürriyet'te yer alan habere göre; görüntülerde, Akar’ın yanı sıra darbeci askerlerin isimleri yazılırken, sivil kıyafetli kişi görüntüsü için “koyu renk takım elbiseli şahıs” ibaresi kullanıldı. 

Raporda şöyle denildi:

“23:04:30'da silahlı ve teçhizatlı, kamuflaj üniformalı askerlerin arasında Tümg. Mehmet DİŞLİ olduğu değerlendirilen şahsın, Gnkur.Bşk. Org. Hulusi AKAR olduğu değerlendirilen montlu bir askeri personele refakat ederek, çalışır vaziyetteki 10987 kuyruk numaralı Türk Kara Kuvvetleri helikopterine bindirdikleri, Tümg. Mehmet DİŞLİ olduğu değerlendirilen şahıs ile grubun içerisinde bulunan koyu renk takım elbiseli bir şahsın da helikoptere bindiği, helikopterin saat 23:05:27'de havalandığı “

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...