Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suriyeli öğrencilere ayrımcılığa tedbir

Düzenleyen:
Suriyeli öğrencilere ayrımcılığa tedbir

EĞİTİM Haberleri

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye´de yaşayan Suriyeli mülteci çocukların eğitimlerinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için kolları sıvadı.

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye´de yaşayan Suriyeli mülteci çocukların eğitimlerinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için kolları sıvadı. Türkiye’de yaşayan 1 milyonu aşkın okul çağındaki mülteci çocuğun 533 bini eğitim görürken; kimisi çalışmak zorunda olduğu, kimisi Türkçesi yeterli olmadığı için dersleri anlama sıkıntısı yaşadığı, kimisi ise arkadaşları tarafından dışlandığı gerekçesiyle velisi tarafından okula gönderilmiyor. MEB, öğrenim gören mülteci çocukların ve gençlerin herhangi bir şekilde fiziksel şiddete, ayrımcılığa veya kötü muameleye uğramaması ve eğitimlerinden geri kalmaması için çalışmalarını hızlandırdı. Damla Peker ANKARA

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...